Koester belangrijke momenten tijdens de ramadan.

Deze maand is anders dan normaal. De ramadan begint. Tijdens de ramadan wordt er door de moslims gevast, dit is een van de 5 zuilen die verplicht zijn onder de wetten van de islam. In deze maand wordt er extra aandacht gegeven aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en saamhorigheid. Hierbij komt vaak bij iftar het gezin bij elkaar en wordt er uitgebreid gegeten.

Waarom is het een leuk idee om tijdens ramadan een photoshoot te doen?

Tijdens de ramadan ben je vaak met familie, aan het begin en aan het eind ervan. Hiermee worden veel herinneringen gemaakt en leuke gezellige momenten. Leg deze momenten daarom vast met een photoshoot bij ons, koester de gezelligheid met de familie tijdens de ramadan. Maak de leuke momenten om er naar terug te kijken met een familie photoshoot.

Met wie?

Neem gezellig de gehele familie mee naar de photoshoot, opa en oma, ooms en tantes, vader en moeder, broers en zussen en niet te vergeten neefjes en nichtjes. Wij hebben een grote fotostudio dus iedereen is welkom. We kunnen verschillende decors langs gaan om een leuke photoshoot te geven, bijvoorbeeld alle mannen samen, alle dames samen, broers en zussen en als er nog een viervoeter bij hoort mag die natuurlijk ook op de foto.

Wanneer?

De photoshoot heeft geen datum, jullie kunnen zelf kiezen wanneer je precies komt voor het gezellige moment. Of het nou tijdens de ramadan of tijdens het suikerfeest is, de keus is aan jullie! Kies een mooie dag uit waardoor we eventueel ook prachtige buitenfoto’s kunnen maken met de hele familie. Het weer wordt aankomende dagen steeds beter en beter, perfect voor foto’s in het park of voor op het strand!

Hoe?

Via onze website kan je een leuke familieshoot boeken: https://photoshoot.nl/familie/. Hier kan je verschillende pakketten kiezen die geschikt zijn voor de hele familie, tijdens het boeken kan je aangeven met hoeveel personen je komt waar we op kunnen anticiperen, dan maken we ruimte waardoor we genoeg tijd hebben om iedereen mooi op de foto te zetten en hiermee leuke vaste herinneringen voor jullie maken die je keer op keer kan koesteren. Maak er een leuk familie-uitje van!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.